IMG 1398

Τα 8 βασικά σχέδια κοσμημάτων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή!

Έχεις διαβάσει για την capsule γκαρνταρόμπα, τώρα θα ενημερωθείς για την capsule συλλογή κοσμημάτων.

 

Γιατί πρέπει να περιμένεις μέχρι την ιδιαίτερη στιγμή, τη συγκεκριμένη έξοδο και περίσταση, τις δεξιώσεις και τα ποικίλα events για να φορέσεις τα κοσμήματα σου;

Ζεις, αναπνέεις και κάθε μέρα εξελίσσεσαι. Αυτά δεν είναι αρκετά πράγματα για να γιορτάζεις κάθε μέρα και να ντύνεις τον εαυτό σου με τα αγαπημένα σου κοσμήματα; Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα εν λόγω αξεσουάρ κάθονται τον περισσότερο χρόνο της ζωής μας σε κουτιά και μπουντουάρ περιμένοντας να φορεθούν. Κάθε μέρα είναι μία ιδιαίτερη περίσταση. Δεν χρειάζεται μία ζωή να περιμένουμε την Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο και τη γιορτή για να φορέσουμε τα ”καλά” μας και πιο συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Από τη στιγμή που βρούμε τα ιδανικά για εμάς, οφείλουμε να τα φοράμε σε κάθε μας εμφάνιση.

Για εμένα τα κοσμήματα είναι μία άκρως προσωπική υπόθεση. Κάποια έχουν συνδεθεί με αγαπημένα πρόσωπα και άλλα ταιριάζουν απολύτως στην αισθητική μου. Σήμερα, λοιπόν, θα σε βοηθήσω να βρεις τα δικά σου χαρακτηριστικά κοσμήματα, εκείνα που θα φοράς συνέχεια.

Τα 8 staples που δημιουργούν μία capsule συλλογή κοσμημάτων που δεν θα σταματήσεις να φοράς

 

Ξεχώρισα για εσάς τα παρακάτω τα 7 βασικά κοσμήματα, που θα δημιουργήσουν τις ιδανικές  επιλογές για την καθημερινότητα αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις σου. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε λίγη πολυτέλεια κάθε μέρα!

 

-Τα διαμαντένια μικρά σκουλαρίκια

”Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας” και συμφωνώ απολύτως. Τι πιο διαχρονικό, κομψό, πολυτελές και ευέλικτο από τα εν λόγω σκουλαρίκια;

IMG 1364

Skevis Jewels

 

-Τα μινιμαλιστικά δαχτυλίδια

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν λείπουν από τις συλλογές των πιο κομψών γυναικών, των μινιμαλιστριών. Επένδυσε άφοβα σε τέτοια δαχτυλίδια, που θυμίζουν βέρες, καθώς μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς τρόπους ανανεώνοντας κάθε μέρα το look τους. Είναι διακριτικά και διαχρονικά, ενώ προσθέτουν πολλούς πόντους αυθεντικού coolness στις εμφανίσεις σου.

 

IMG 1574

Skevis Jewels

 

-Κρίκοι

Μπορεί για χρόνια να ήταν υπό την σκιά της urban αισθητικής, όμως, πλέον οι κρίκοι έχουν απενοχοποιηθεί και κυκλοφορούν στις πιο κομψές εκδοχές τους. Επένδυσε σε ένα κομμάτι, που σε εκφράζει (μέγεθος, μέταλλο και σχέδιο) για να μπορέσεις να τους φορέσεις με τη ψυχή σου!

IMG 3671IMG 3939

Skevis Jewels

 

-Statement δαχτυλίδια

”Statement” και ”timeless” σπάνια πηγαίνουν μαζί, ωστόσο, είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη συλλογή κοσμημάτων. Όσον αφορά τα δαχτυλίδια επένδυσε σε glamorous σχέδια, που ξέρεις πως δεν θα φύγουν από τις τάσεις και έτσι δεν θα φαίνονται passé.

IMG 0508IMG 0142

Skevis Jewels

 

-Εκκεντρικά σκουλαρίκια

Ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία συμπεριλαμβάνονται και τα εκκεντρικά σκουλαρίκια. Βέβαια, τα εν λόγω κομμάτια δύσκολα θα φύγουν από τις τάσεις, όποια και αν είναι η αισθητική τους.

IMG 4068

Skevis Jewels

 

-Κολιέ με μία μόνο λεπτομέρεια

Δεν υφίσταται συλλογή κοσμημάτων χωρίς ένα κολιέ. Επένδυσε σε ένα που σε χαρακτηρίζει απολύτως. Θα μπορούσε να είναι ένα κολιέ με το μπλε μάτι, μία πέτρα ή ένα σύμβολο που συνδέεται με εσένα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να είναι κάτι που σε εκφράζει για να το φοράς συνέχεια.

IMG 4204IMG 7912 IMG 7916

 

Skevis Jewels

-Βραχιόλια

Εδώ υπάρχει ποικιλία επιλογών. Ανάλογα με την αισθητική σου μπορείς να επενδύσεις σε αλυσίδες ή χειροπέδες που και πάλι αντικατοπτρίζουν την αισθητική, το στιλ και την προσωπικότητα σου. Τα κοσμήματα, όπως σου είπα, είναι προσωπική υπόθεση!

IMG 0586IMG 0609  IMG 0579

Όλη η συλλογή κοσμημάτων μας εδώ

https://skevisjewels.gr/

 

Καλάθι
Μετάβαση στο περιεχόμενο