IMG 5395

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΑΡΓΥΡΗ, Η ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ;

25 χρόνια γάμου

Απολύτως ανεπαίσθητα, οι πρώτες εβδομάδες της παντρεμένης ζωής κυλούν ομαλά σε χρόνια και έπειτα σε δεκαετίες και τώρα η οικογένεια βρίσκεται στο κατώφλι της 25ης επετείου. Πώς θα γίνει ο ασημένιος γάμος, τι δώρο να δώσετε στον άλλον.

80E83CE5 8DF3 451C B9F7 9DF6D6E79AB0

 

Ανταλλαγή ασημένιων δαχτυλιδιών. Αυτή η μικρή θεατρική παράσταση οργανώνεται χωρίς προβλήματα. Όπου θα συμβεί αυτό, στο σπίτι, σε ένα εστιατόριο ή στη χώρα, δεν έχει σημασία. «Συμφωνείς; ……. »και περαιτέρω στο κείμενο. Τα δαχτυλίδια φοριούνται πάνω από χρυσό και τα φορούν όλο το χρόνο. Μια άλλη εκδοχή: αντί για χρυσό. Μια άλλη επιλογή είναι στο μεσαίο δάχτυλο.

Βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει για την  δική σας περίσταση

https://skevisjewels.gr/en

30 χρόνια γάμου

Οι σύζυγοι που έχουν ζήσει μαζί για 30 χρόνια γιορτάζουν έναν μαργαριτάρι γάμο. Τα μαργαριτάρια σχηματίζονται στη θάλασσα για πολλά χρόνια, και η τρυφερή και φροντίδα σχέση τους διατηρήθηκε και αυξήθηκε για πάνω από 3 δεκαετίες γάμου.

IMG 9250

Ο άντρας και η σύζυγος κατάφεραν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, να έχουν εγγόνια, αλλά έχουν ακόμα αρκετή δύναμη για να ταξιδέψουν και να απολαύσουν τη ζωή.

Τι δώρο πρέπει να δώσω στη γυναίκα μου;
Παροδοσιακά  Ο  σύζυγος δίνει ένα στολίδι 30 μαργαριταριών, το οποίο συμβολίζει  30 χρόνια γάμου.Έτσι ευχαριστεί την γυναίκα του  Για την αγάπη και την φροντίδα του.

IMG 9251

 

Τριάντα πέντε χρόνια γάμου είναι μια πολύ σοβαρή ημερομηνία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ζευγάρι ήταν σε θέση να περάσει τις χαρές και τις θλίψεις, τα σκαμπανεβάσματα.

 

Αυτή η επέτειος του γάμου έλαβε ένα τόσο ασυνήθιστο και όμορφο όνομα, καθώς συγκρίνεται με αυτήν την πέτρα. Τα κοράλλια αναπτύσσονται σιγά σιγά, σίγουρα, σχηματίζοντας τους πρώτους υφάλους και έπειτα ακόμη και μεγάλα νησιά. Και επίσης τα κοράλλια μοιάζουν με ένα πράσινο δέντρο. Συγκρίνοντας το κοράλλι με τη ζωή των “νεόνυμφων”, αξίζει τον κόπο να σχεδιάσουμε ένα παράλληλο: το ζευγάρι έχει ήδη παιδιά και, πιθανώς, εγγόνια, τα οποία συνδέονται με τα κλαδιά.

Βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει για την  δική σας περίσταση

https://skevisjewels.gr/en

40 χρόνια γάμου

Σαράντα χρόνια διαβίωσης είναι ένα πραγματικό επίτευγμα στην οικογενειακή ζωή. Δεν μπορεί να καυχηθεί κάθε ζευγάρι από αυτή την επέτειο, και αν το ζευγάρι έζησε μαζί για τέσσερις δεκαετίες, τότε αυτό το γεγονός θα πρέπει σίγουρα να γιορτάζεται.

Ruby γάμος – αυτό είναι που λέγεται την τεσσαρακοστή επέτειο της παντρεμένης ζωής. Ένα ρουμπίνι είναι μια πέτρα που, μετά από μακρά και επίπονη επεξεργασία και λείανση, μετατρέπεται σε ένα υπέροχο κόσμημα. Ομοίως, σαράντα χρόνια μετά την περιποίηση και πολλά εσωτερικά προβλήματα, οι οικογενειακές σχέσεις γίνονται ισχυρότερες και μετατρέπονται σε μια συμπαγή, ασταθής, πολύτιμη και πολύ δαπανηρή σύνδεση.

IMG 0933 IMG 1551

Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το κύριο δώρο από τον σύζυγο στη σύζυγό του πρέπει να είναι κοσμήματα με ρουμπίνι. Εκτός από δαχτυλίδι ο σύζυγος μπορεί να επιλέξει ένα βραχιόλι, σκουλαρίκια, κρεμαστό κόσμημα ή κολιέ.

Βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει για την  δική σας περίσταση

https://skevisjewels.gr/en

50 χρόνια γάμου

50 χρόνια γάμου είναι μια καλή στιγμή για μια οικογένεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ζευγάρι γνώρισε πολλά προβλήματα που δεν έσπασε την ένωση τους, αλλά ενίσχυσε μόνο τη σχέση. Επιπλέον, για πολλές δεκαετίες υπήρχαν πολλές στιγμές ευτυχίας στη ζωή τους και οφείλουν την ευτυχία μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, ένας χρυσός γάμος θα πρέπει σίγουρα να γιορτάζεται, επειδή 50 χρόνια γάμου μαζί είναι ένα πραγματικό παράδειγμα της αγάπης και της πίστης.

Τι να δώσει σε έναν άνδρα για έναν χρυσό γάμο.

IMG 9027 IMG 8049 IMG 7886

Το υποχρεωτικό δώρο που πρέπει να δώσει ο ένας στον άλλον είναι  τα παιδιά χρυσά δαχτυλίδια. Είναι σύμβολο ισχυρών συζυγικών σχέσεων και κοινής ζωής ίσων με πέντε δωδεκάδες.

Βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει για την  δική σας περίσταση

https://skevisjewels.gr/en

60 χρόνια γάμου

 

Ένας γάμος με διαμάντια είναι μια σημαντική ημερομηνία, επειδή γιορτάζεται μετά από 60 χρόνια από την ημερομηνία του γάμου. Πρόκειται για μια περίοδο ρεκόρ της παντρεμένης ζωής, ειδικά από τα σύγχρονα πρότυπα. Ένα διαμάντι συμβολίζει τη δύναμη: αυτό το στολίδι υποβάλλεται σε πολλές θεραπείες πριν γίνει όμορφο.

DSZ5399 DSZ5400

Η 60η επέτειος του γάμου περιλαμβάνει την παράδοση συζύγων αντικειμένων από το σχετικό υλικό. Αλλά το όλο θέμα είναι ότι ένα διαμάντι είναι μια ακριβή πέτρα, η οποία είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά τον μέσο άνθρωπο. Ωστόσο, υπάρχει ένα τεχνητό διαμάντι που ονομάζεται ζιρκονία. Είναι εξίσου ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας με ένα διαμάντι και εξωτερικά δεν διαφέρει πολύ από αυτό.

Βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει για την  δική σας περίσταση

https://skevisjewels.gr/en

 

Καλάθι
Μετάβαση στο περιεχόμενο